Modus | Home page

Veletrh it-sa 2024 - společná expozice MPO ČR!



CEDEG se aktivně zúčastní veletrhu kybernetické bezpečnosti it-sa, který se koná 22. - 24. října 2024 na výstavišti v Norimberku a Vy můžete také ...


Českým podnikům působícím v oboru kybernetické bezpečnosti, se nabízí jedinečná příležitost představit své produkty mezinárodnímu publiku. Veletrh it-sa 2024 je totiž zařazen do seznamu Českých oficiálních účastí MPO, do kategorie B.

Na veletrhu je organizována společná expozice pod záštitnou MPO ČR. Účast v rámci společné expozice je pro firmy finančně velmi výhodná. Kapacita výstavní plochy je však omezena! Ještě do 22. července 2024 máte možnost se k účasti přihlásit. Kontaktní údaje pro zaslání přihlášky naleznete níže.

 

K veletrhu it-sa: největší platforma zaměřená na IT bezpečnost v Evropě. Na posledním ročníku prezentovalo své inovace 800 vystavovatelů, akci navštívilo během tří dnů 15 tisíc odborníků.

 

Máte-li zájem o více informací k veletrhu, dotaci či společnému stánku, kontaktujte výhradní zastoupení veletržní společnosti v CR, paní Naďu Lichte, info@proveletrhy.cz, tel.: 775 663 548.

Přihlášku k účasti na společné expozici Vám rádi zašleme na vyžádání, nebo ji naleznete na webu MPO www.mpo.cz v sekci, podpora exportu/ výstavy a veletrhy, nebo stačí kliknou na link zde.