Modus | Home page

Příležitost pro firmy v kyberbezpečnosti it-sa 2023

Novinka

CEDEG se aktivně zúčastní veletrhu kybernetické bezpečnosti it-sa, který se koná 10. - 12. října 2023 na výstavišti v Norimberku a Vy můžete také ...


Českým podnikům působícím v oboru kybernetické bezpečnosti, se nabízí jedinečná příležitost představit své produkty mezinárodnímu publiku. Veletrh it-sa 2023 je totiž zařazen do seznamu Českých oficiálních účastí MPO, do kategorie B.

Což znamená, že MPO organizuje pro české firmy společnou expozici. Ministerstvo zakoupí výstavní plochu a postaví expozici. Každému vystavovateli ve společné expozici je poskytnuta výstavní plocha max. 9 m². MPO se dále postará o společné a skladové prostory. Vystavovatel hradí sám registrační poplatek.

 

Účast v rámci společné expozice je pro firmy finančně velmi výhodná. Kapacita výstavní plochy je však omezena, proto doporučujeme zájemcům přihlásit se co nejdříve! Deadline pro přihlášení je 15. června 2023. Kontaktní údaje pro zaslání přihlášky naleznete níže.

 

K veletrhu it-sa: největší platforma zaměřená na IT bezpečnost v Evropě. Na posledním ročníku prezentovalo své inovace 700 vystavovatelů, akci navštívilo během tří dnů 15 tisíc odborníků.

 

Máte-li zájem o více informací k veletrhu, dotaci či společnému stánku, kontaktujte výhradní zastoupení veletržní společnosti v CR, paní Naďu Lichte, info@proveletrhy.cz, tel.: 775 663 548.

 

Přihlášku k účasti na společné expozici Vám rádi zašleme na vyžádání, nebo ji naleznete na webu MPO www.mpo.cz v sekci, podpora exportu/ výstavy a veletrhy, nebo stačí kliknou na link zde.