Modus | Home page

Príležitosť pre poradcov pre udržateľnosť - Program STAGE

Novinka

Pripojte sa k ekosystému STAGE: Staňte sa poradcom pre udržateľnosť a riaďte ekologickú transformáciu


Ste odborníkom na udržateľnosť alebo finančným expertom, ktorý s nadšením pôsobí na ceste k zelenej transformácii? Usilujete sa dosiahnuť významný vplyv v oblasti prechodu na udržateľnosť a investícií? Potom už nehľadajte! Platforma STAGE si hľadá oddaných Poradcov pre trvalú udržateľnosť, ktorí by sa pripojili k jeho jedinečnému ekosystému a podporili priemyselné podniky, aby sa stali lídrami európskej zelenej ekonomiky. 

Platforma STAGE ponúka komplexnú podporu spoločnostiam, ktoré chcú prijať ekologické postupy a zároveň zvýšiť svoju konkurencieschopnosť. Poradcovia pre udržateľnosť zohrávajú v tomto procese kľúčovú úlohu, poskytujú odborné poradenstvo a odomykajú potenciál podnikov, ktoré sa snažia o udržateľný rast. 

V rámci ekosystému STAGE poradcovia pre trvalú udržateľnosť ponúkajú svoje odborné znalosti v rôznych oblastiach v rámci tém udržateľnosti a financií. 

Ako poradca STAGE Sustainability Advisor si užijete množstvo výhod vrátane:

  1. Členstvo v celoeurópskej silnej a podpornej sieti prechodu na udržateľnosť, ktorá vás spája s novými klientmi v celej Európe.
  2. Prístup k špičkovým hodnotiacim nástrojom, ktoré riešia potreby spoločností v oblasti udržateľnosti prechodu a posilnia vás pri vašich interakciách so zákazníkmi.
  3. Účasť na inovačných a udržateľných školeniach a workshopoch, ktoré rozšíria vaše zručnosti a udelia vám certifikáciu.
  4. Priama účasť vo Finančnom grantovom programe STAGE – sprevádzanie klientov z rôznorodej skupiny priemyselných malých a stredných podnikov (MSP), ktoré využijú financie poskytnuté platformou STAGE na zaplatenie odborných služieb, ktoré dostanú od poradcov. 

Poradcovia pre trvalú udržateľnosť sú vyzvaní, aby priviedli európske priemyselné podniky z ich vlastných sietí k úžitku z podpory STAGE. Tým sa automaticky spojíte so svojím partnerom, čím sa váš vzťah povýši do ďalšej fázy spolupráce. 

Nepremeškajte túto šancu stať sa súčasťou vplyvného ekosystému prechodu na trvalú udržateľnosť a riadiť zelenú transformáciu v európskych priemyselných odvetviach. Platforma STAGE netrpezlivo očakáva špecializovaných poradcov pre trvalú udržateľnosť, ktorí sú pripravení mať trvalý vplyv na globálnu zelenú krajinu. Využite výhody zdieľaných zdrojov a spojte sa so svojím ďalším klientom na ceste k zelenšej a udržateľnejšej budúcnosti! 

Zaregistrujte sa ešte dnes! 

Autor textu: Vladimir Petkov / Project Specialist at Bulgarian-Romanian Chamber of Commerce and Industry