Modus | Home page

Pozvánka na veletrh it-sa Expo&Congress 2024, Play Hard. Protect Smart. Strong together against

Novinka

Srdečně Vás zveme ve dnech 22. až 24. října 2024 do Norimberku, kde se již po patnácté bude konat mezinárodní veletrh it-sa Expo&Congress, na kterém se vše točí kolem tématu IT bezpečnosti a obrany proti kybernetickým útokům.

 


Pořadatel veletrhu se řídí heslem: strategie a týmová práce rozhodují o vítězství – i když jde o ochranu před kybernetickým zločinem! IT bezpečnost je navíc věcí důvěry a vyžaduje na míru šitá řešení pro optimální ochranu proti malwaru, phishingu, DDoS útokům a dalším kybernetickým útokům. Chcete-li najít správné partnery a správná řešení, tak je pro vás veletrh kybernetické bezpečnosti it-sa, tím správným místem.

 

Přes 980 vystavovatelů představí během tří dnů novinky a trendy v oboru kybernetické bezpečnosti. It-sa je jediný evropský veletrh, který poskytuje návštěvníkům přehled o současných prostředcích pro zabezpečení informační techniky včetně cloudů, o systémech mobilní bezpečnosti, šifrovacích nástrojích a přístupových systémech.

 

V rámci odborných přednáškových fór, která jsou situována přímo ve čtyřech výstavních halách, budou po celou dobu veletrhu probíhat odborné přednášky.

 

Permanentní vstupenku na veletrh si zajistíte zdarma po registraci kódu CZ-itsa24 na

www.itsa365.de/voucher.

 

CEDEG můžete navštívit na společné expozici MPO, která se nachází v hale 7, číslo 7-319. Těšíme se na vaši návštěvu.