Modus | Home page

Pozvání na akci: "Aktuální výzvy a řešení kyberbezpečnosti ve firmách obranného a bezpečnostního průmyslu"

Novinka

Srdečně Vás zveme na naši nadcházející akci s názvem "Aktuální výzvy a řešení kyberbezpečnosti ve firmách obranného a bezpečnostního průmyslu," která se koná dne 1. února 2024. Tato událost je spolupořádána s Asociací obranného a bezpečnostního průmyslu (AOBP) a Národní klastrovou asociací a bude se konat v prostorách v Praze na ČVUT - Český ústav informatiky, robotiky a kybernetiky, místnost: A-303.


O akci:

Interaktivní odborná beseda věnovaná praktickým prezentacím, doporučením a diskusi nad nejnovějšími otázkami a technologickými výzvami současné kyberbezpečnosti ve firmách obranného a bezpečnostního průmyslu

 

Kdo by měl přijít:

Akce je určena pouze firmám obranného a bezpečnostního průmyslu. Pro šéfy a manažery kyberbezpečnosti, manažery bezpečnosti, šéfy IT, IT pracovníky, manažery, vedoucí představitelé firem

 

Kde a kdy:

Datum: 1. února 2024 Místo: ČVUT - Český ústav informatiky, robotiky a kybernetiky, místnost: A-303

 

Registrace:

Registrace na tuto akci je zdarma, ale počet míst je omezen. Prosím, registrujte se předem na našem webu https://iresa-cz.cz/eventy/aktualni-vyzvy-a-reseni-kyberbezpecnosti-ve-firmach-obranneho-a-bezpecnostniho-prumyslu-uzavrena-spolecnost/ abyste si zajistili své místo.

 

Těšíme se na Vaši účast na této události, která nám pomůže lépe porozumět a řešit kyberbezpečnostní výzvy, kterým čelíme.