Modus | Home page

Odstartovali jsme 1. "Kyberbezpečnost v regionech" v roce 2023

Novinka

Ve čtvrtek 9.2. jsme v prostorách Střední školy informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno odstartovali vlnu technologických konferencí pro rok 2023 "Kyberbezpečnost v regionech", kterou organizujeme společně s Národní klastrovou asociací, IRESA CZ a dalšími partnery.


Celkem 126 účastníků se věnovalo aktuálním výzvám v oblasti kyberbezpečnosti, mimo jiné také v souvislosti s imlementací nové Evropské směrnici NIS2 nebo pokračujícím konfliktem na Ukrajině.

 

Za skvělé prezentace děkujeme: Jiřich Rosička (awin IT), Johan Sajfrt a Tomáš Volný (Unicorn Systems), Jan Kozák, Alexandra Rusňáková a Lukáš Přibyl (AXENTA), Martin Wožniak (Whalebone), Michal Motyčka (ALEF - F5), Václav Pávek, Ondřej Tichý a Petra Rakić (Novicom), David Pecl (Security Avengers, Pentera, DNS), František Andrášík ( COMA Praha, Pure Storage) a Jiří Sedláček (Network Security Monitoring Cluster). 

Za spoluprácí děkujeme: Jihomoravský kraj, Network Security Monitoring Cluster a Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno.

 

Programem provázel předseda představenstva CEDEG a viceprezident Národní klastrové asociace Ivo Říha.

 

Věříme, že jste si konferenci užili a budeme se těšit zase příště.